Få styr på
Projekterne

Som projektleder er Miljø- & Vognmandskonsulenten, Pia Theil Valnert Andersen, med til at skabe struktur og overblik via projektstyring – uanset om det gælder opgaver i marken eller hjemme på kontoret.

Projektstyring, kort fortalt:

Projektstyring er en fast aftalt opgave, hvor Miljø- og Vognmandskonsulenten fungerer som tovholder og projektleder og følger et konkret projekt fra ende til anden.

Det kan være igangsætning af indledende miljø- og projektundersøgelser, deltagelse i opstarts- og byggemøder, opsummering på opgaver og emner samt på andre områder, hvor der er ekstra behov for overblik og styring

få fokus på struktur, analyse og praktisk håndtering

For eksempel kan projektstyring af miljøgodkendelse indebære, at Miljø- & Vognmandskonsulenten deltager i indledende møder med kommune og medarbejdere, udarbejder ansøgninger, sikrer dokumentation m.m. og følger op på hele processen indtil opgaven er i hus.

Med Miljø- & Vognmandskonsulenten, Pia Theil Valnert Andersen, som samarbejdspartner, får du fokus på struktur, analyse, rapportering og praktisk håndtering samtidig med at dine projekter er disponeret korrekt ift. lovgivning, miljø og ikke mindst god fornuft i økonomien.

Få hjælp til noget andet

Udover projektstyring, har jeg også ydelser indenfor: