Fjellerad Transport havde en udfordring ift. at få klassificeret parkeringspladser til virksomhedens lastbiler. Vi var selv gået i gang med en ansøgning til Beredskabsstyrelsen, men var usikre på om vi havde fået det hele med.

Vi kontaktede Pia Theil Valnert Andersen fra Miljø- & Vognmandskonsulenten for at få et møde sat op. Ved mødet stillede Pia en masse spørgsmål og tog notater.

”Sådan en ansøgning handler i bund og grund om at få fortalt med den helt rigtige måde, hvordan man vil løse en sådan opgave. Der er syv punkter, der skal godkendes – og man skal selv melde ud med det hele, så det gælder om at få det fortalt i et sprog, som Beredskabsstyrelsen forstår og vil godkende. Det sprog kender Pia, og hun havde tydeligvis masser af erfaring med den slags opgaver.”

”Hun knækkede koden for os, kendte de rette procedurer og fungerede som en slags mellemmand ift. myndighederne. Og alt i alt gik det hele meget hurtigere, så vi sparede både tid, penge og besvær. Vi vil meget gerne anbefale Pia til andre – og så er vi ellers allerede i gang med at finde nye opgaver til hende.”